Trustpilot
top of page

Programma
Berlijn Herdenkingsreis

Dag 1:

Dag 1

Deze dag zal vooral in het teken staan van onze heen reis naar Berlijn.

Aan het eind van de middag zullen wij aankomen bij ons hotel waar we zullen genieten van een diner buffet.

Dag 2,3,4

Tijdens deze dagen zullen we een indukwekkend programma volgen, waarin we een bezoek zullen brengen aan Haus der Wannsee-Konferenz. Tijdens deze Conferentie werden door de SS- en Ambtelijke top plannen voor de moord op de joden besproken. Daarnaast zullen we ook een beladen en indrukwekkend bezoek brengen aan de concentratiekampen Sachenhausen en Ravensbruck.  Uiteraard zullen wij diverse plekken in Berlijn bezoeken waaronder Checkpoint Charlie en de Flakturm Humbolthain.

Ook zullen we een bezoek brengen aan Vliegveld Tempelhof welke een bewogen geschiedenis kent. 

Berlijn en Ve-Tours
Berlijn
Berlijn bij nacht
Berlijn tour ve-tours
Bergen Belsen
Berlijn Holocaust monument
Bergen Belsen
Berlijn
Wald1siedel, CC BY-SA 4.0 <https://creativecommons.org/licenses/by-sa/4.0>, via Wikimedia Commons
Berlijn
water-architecture-sky-skyline-town-roof-815686-pxhere.com

Dag 5:

 

We zullen tijdens deze laatste dag nog gezamenlijk terugkijken op alles wat we hebben gezien en gehoord de afgelopen dagen. We kunnen Duitsland niet verlaten zonder de oorlogsslachtoffers te herdenken. Dit zullen wij samen doen in Bergen Belsen . Hierna zullen wij onze weg vervolgen terug naar Nederland waar we weer zullen stoppen in Utrecht.
Hiermee is onze 5 daagse reis naar Berlijn ten einde gekomen. Wij hopen u dan een goed beeld te hebben gegeven.  En hoe belangrijk het is om dit door te vertellen en vooral hoe dankbaar wij moeten zijn, met onze vrijheid vandaag der dag.

bottom of page
Trustpilot